Bijbeltekst

Hebreeën 10:24

3 oktober 2024
·
2 minuten lezen
Hebreeën 10:24

‘Alleen kun je voor een korte tijd heel snel gaan, maar samen kom je altijd verder.’ Een variant op deze quote wordt door veel verschillende bedrijven en instanties gebruikt om aan te geven dat je hen nodig hebt om verder te komen in het gebied waarin zij jou kunnen helpen.

Hun eigen dienst is natuurlijk de beste manier. Daarom moet je die ook afnemen.

Grappig hoe de wereld Gods beste ideeën kopieert en er een eigen variant op bedenkt. Die natuurlijk nooit beter is als het origineel.

Dat weten we allemaal.. Toch?

Jij bent gemaakt om in gemeenschap met anderen te leven. In de eerste plaats met je Maker. Daarna met de mensen om je heen. De Israëlieten vertrokken niet één voor één uit Egypte, al hadden ze daar de eerste dagen zeker door aan snelheid gewonnen. Uiteindelijk hadden ze elkaar nodig, hoewel dat met de nodige frustratie en vertraging gepaard ging.

In een wereld die individualisme verheerlijkt, herinnert God jou voortdurend aan het belang van samenleven. Het leven wordt lichter als je het deelt met anderen. Vreugde wordt mooier door het samen te vieren. Diepe verbinding met de mensen om je heen geeft je kracht en bemoediging voor iedere dag.

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels