Jozef. Het 17-jarige lievelingetje van zijn vader. Zijn halfbroers hadden een hekel aan hem. Hoe naïef kun je zijn, wanneer je vrolijk je broers vertelt dat je gedroomd hebt dat zij op een dag voor jou zullen buigen? Tja, die bijzondere droom, waarvan hij dacht dat het van God kwam, verdween keihard in een diepe put, toen hij door zijn broers verkocht werd als slaaf.

Ergens lijkt dit op de weg die veel van ons gaan. Je komt tot geloof, je laat je dopen of doet belijdenis. Je steekt je hand op, laat voor je bidden. Je denkt: “Vanaf nu is alles anders, volg ik Jezus en zal ik me gelukkig voelen.”

En dan valt het tegen. Misschien hoopte je op genezing. Op instant-verlossing van angst. Op continue aanwezigheid van rust. Ja, dat gebeurt. Genezing en herstel is onderdeel van de allesomvattende verlossing die je bij Jezus vindt. Soms direct. Soms heb je een heel andere weg te gaan (check Jozef).

Vertrouw jij op de weg die God met jou verlangt te gaan? Wil jij op die weg achter Jezus blijven gaan, ook als je je teleurgesteld voelt, het niet begrijpt? Geloof jij die woorden uit de Bijbeltekst, dat dit het hart van God is?

Vormgever
199
producten
·
30
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels