Bijbeltekst

Jesaja 25:1

26 december 2023
·
1 minuut lezen
Jesaja 25:1

Wat zijn jouw plannen vandaag? Misschien heb je een volle kerstdag, met gezellige afspraken met familie of vrienden. Misschien vier je geen kerst. Misschien zie je tegen deze dag op, omdat het zo’n stille kerstdag is. Misschien voel je je eenzaam.

Waar je ook bent, ik wil je uitnodigen om eerst je blik bewust naar boven te richten. Zijn Naam te loven. Zijn Naam, HEERE. In de grondtekst komt Zijn Naam veel dichterbij: YHWH. De Ik Ben. Onze God, die niet anders kan, dan ZIJN. Hoe je je ook voelt, wat er ook in je leven gebeurt: Hij is. Hij zal zijn. De Naam waar je op kunt bouwen, kunt vertrouwen. De Naam, die het onmogelijke mogelijk maakt.

Kijk naar dat Kindje, in Bethlehem. God Zelf koos om onder ons te leven. Te sterven, zodat wij met Hem kunnen leven. God, die ons Zijn Geest gaf, zodat we niet alleen zijn. Nooit meer alleen.

Kom, laten wij aanbidden. Hem danken. Ja, dat voelt soms onmogelijk. Maar kijk omhoog: Zijn gedachten blijven hoger dan mijn gedachten. Hij ziet wat is en wat komen gaat. En ik geloof dat Hij mij, jou, onze toekomst in Zijn hand houdt. Hij zal zijn. Altijd.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels