Het voelt oncomfortabel. Om te schrijven over de leegte, de afleiding, de verwarring van deze tijd. Want ik wil je zo graag bemoedigen. En beloofd: dat moment gaat komen. (Als jij de overdenkingen blijft volgen ;)). Maar voordat dat moment komt, is het zo belangrijk om te weten wat jouw vertrekpunt is. Onze status nu. Iemand die enorm afgevallen was en nu anderen aanspoort om af te vallen, zegt: “Je kunt niet gemotiveerd zijn om af te vallen als je niet weet welke impact je overgewicht heeft”.

Eerlijk gezegd: we hebben allemaal last van het gewicht dat op ons drukt. We willen er niet te lang naar kijken. Het is te confronterend en we doen toch al een beetje ons best om op de goede weg te blijven toch?

Maar durf te kijken. Staar jouw leegte in de ogen. Wandel er niet meer omheen, maar ga de confrontatie aan. Want dan ga je het herkennen. En weet je waarom je hieruit wilt komen. Ja, er is een weg uit de leegte. Uit de afleiding. Uit de verwarring. Grijp de hand van Degene die jou er uit wil leiden en kijk … naar het moment van nu: waar wordt jouw leven door bepaald?

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels