Bijbeltekst

Johannes 10:9

10 maart 2024
·
1 minuut lezen
Johannes 10:9

In het oude Israël waren er verschillende schaapskooien, waar de schapen ‘s nachts veilig konden rusten. Sommige schaapskooien waren stevig met een echte deur. De andere variant was ruwer van opzet – niet meer dan een cirkel van stenen in een bergweide – waarin de schapen 's nachts werden gedreven. Hier was geen deur, alleen een smalle opening, waar de herder zijn lichaam voor plaatste om de schapen binnen te houden en wilde dieren buiten te houden.

Jezus, als de goede Herder, doet hetzelfde voor jou. Hij plaatst Zichzelf als de Deur tussen jou en gevaren, zodat je veiligheid en bescherming ervaart. Jezus is niet ‘een’ Deur, Hij is dé Deur. Het betekent dat Hij de enige toegangspoort is tot een intieme relatie met God. Het prachtige? Deze Deur staat wagenwijd open voor jou, ongeacht je verleden of fouten. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen om te vertrouwen op Jezus en de stap zélf te maken.

Jezus nodigt je uit om door Hem naar binnen te gaan, net zoals de herder zijn schapen binnenleidde. Laat los wat je tegenhoudt en zét de stap. Ontdek de liefde, bescherming en overvloed, die Hij altijd geeft. Waar wacht je op?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels