Zoals we gisteren lazen, kun je het woord voor de Heilige Geest vertalen met Advocaat én je kunt het vertalen met Trooster, Helper.

Juist ook in de weg achter Jezus aan zullen de momenten er zijn, dat je het niet overziet. Dat je worstelt met je vragen, ziekte, je zwakke plekken.

Soms zul je zien dat God met kracht ingrijpt, een wonder doet, je overduidelijk helpt en je bevrijdt. En soms doet Hij het niet (sowieso altijd op Zijn tijd en niet wanneer wij denken dat goed is);dan is er altijd de Heilige Geest om je te troosten, om je te helpen.

Ik wil je uitnodigen om nu stil te zijn. Luister. Je hoeft je zwakke plekken niet te verbergen, je mag ze openleggen voor God, Hij wil je helpen. In de aanwezigheid van de Helper, zul je de stille én krachtige waarheid ontdekken dat Zijn nabijheid twijfel, onrust of wanhoop laat verdwijnen en Hij jou een weg daar doorheen laat zien. Zijn vrede geeft Hij jou.

Dán kun je opstaan en weten, dat de HEER jouw God met je is en je nooit zult verlaten. Hij vertelt jou geen leugens. Wees sterk en moedig, God is met jou.

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels