Henri Nouwen schrijft in zijn boek Eindelijk Thuis dat hij steeds meer in ging zien dat zijn zoonschap en het Zoonschap van Jezus één zijn. Hij zegt:

“Mijn terugkeer en de terugkeer van Jezus zijn één. Mijn thuis en Jezus’ thuis zijn één. Er is geen weg tot God buiten de weg die Jezus ging. Degene die het verhaal van de verloren zoon vertelde, is het Woord van God!”

Hij omschrijft hoe de terugkeer van de verloren zoon voor hem de terugkeer van Gods Zoon werd, die alle mensen getrokken heeft om hen terug te brengen bij Vader.

Thuis. Eindelijk. Thuis.

In Christus heeft God de wereld met Zichzelf verzoend. In Christus rekent God ons onze zonden niet toe. In Christus mogen wij deze boodschap verspreiden.

Mogen we anderen voorgaan op de weg achter Jezus aan. Als volgelingen van Hem zijn wij de dienstknechten van de rijke heer die een feestmaal organiseerde en die de mensen moest dwingen om te komen.

Jezus heeft een plaats gereed gemaakt voor jou. Door Hem weet jij de weg naar die plaats. Nu mag jij anderen helpen op die weg.

De weg naar Thuis.

Vormgever
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels