Je proeft de aandacht die Jezus hier geeft aan de vragen die Zijn volgelingen stellen. Dit is een gesprek dat Hij heeft vlak voordat Hij zal sterven en Hij weet wat ze nodig hebben:

Een Raadgever (nog een andere naam voor de Heilige Geest) die je ook vragen stelt om het uiteindelijke probleem bloot te leggen en van daaruit herstel gaat geven. Niet een instant-oplossing voor problemen, maar een diep herstel op een heel ander niveau.

Toen ik ziek was, leerde ik dat God niet altijd direct lichamelijk herstel geeft, maar dieper gaat. Misschien wel dieper dan ik wilde gaan. Daar ging Hij mij vragen stellen, bracht de diepste pijn aan het licht en gaf raad om daarmee om te gaan. En hoewel ik nog chronisch ziek ben, ben ik ervan overtuigd dat Hij mij diep hersteld heeft (en God weet wat Hij verder gaat doen).

Een Advocaat, een Helper, een Raadgever tot in de diepste lagen van je leven. Dat is de Heilige Geest die met jou is. Probeer vandaag tijd te maken om in gesprek te gaan met Hem, stel je open voor Zijn vragen en laat Hem jou de weg wijzen vandaag.. in je leven.

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels