Bijbeltekst

Johannes 16:7

10 juni 2024
·
2 minuten lezen
Johannes 16:7

Die blik in de hemel, waar Martijn ook over schreef; op een praiseavond zag ik de hemel geopend en vroeg ik aan God om mij op die plaats te laten, hier wil ik altijd zijn, voor eeuwig. Op aarde voelt het soms zo pijnlijk eenzaam.. Een dag later wees God mij op deze woorden: ‚ÄúHij zal je een andere Trooster geven, die bij je blijft tot in eeuwigheid‚Ķ‚ÄĚ.

Het oorspronkelijke woord voor ‚ÄėTrooster‚Äô is 'parakletos': een advocaat die in een rechtbank voor jou spreekt. Een ‚Äėandere‚Äô betekent zoveel als ‚Äėeen ander van hetzelfde, een andere Ik‚Äô. Iemand die is als Jezus. Jezus zegt: de Heilige Geest is jouw advocaat. Jouw Advocaat, die altijd bij je is.

Ja,er is een aanklager, die je continu belaagt met leugens, die jou wegtrekken bij God. Die jou vertelt hoe eenzaam je bent, die jou klein maakt, noem maar op. Daartegenover staat ALTIJD jouw Advocaat en hoe meer jij vertrouwd raakt met de stille stem van jouw Advocaat, hoe meer jij ook de leugens en verleidingen van de aanklager gaat herkennen. Die nooit de waarheid bevatten.

Kun jij stil worden en luisteren naar de stem van jouw Advocaat en je door die waarheid laten leiden vandaag?

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels