Bijbeltekst

Kolossenzen 3:17

6 december 2022
·
2 minuten lezen
Kolossenzen 3:17

Mijn gedachten zullen altijd vrucht dragen. Dit zal tot uiting komen in mijn woorden en mijn daden.

Wij worden opgeroepen om te waken over onze gedachten en deze in lijn te brengen met Gods Woord: Richt je op alles wat waar is, rechtvaardig en zuiver, wat lof verdient en liefdevol is. (zie Filippenzen 4 vers 8)

Alle dingen die je gedachten binnenkomen, zou je eigenlijk onder dit vergrootglas moeten leggen. De tekst voor vandaag roept ons op te handelen in Jezus’ Naam en een vertegenwoordiger van Hem te zijn op deze aarde. Het vraagt ons verbonden te zijn met de Vader door te leven in relatie met Hem. Jezus woont IN mij door Zijn Geest en Hij gaat mee naar de plek waar ik de ander ontmoet. Ik mag bewust zijn van mijn eigen onvolkomenheden. Ik mag mijn fouten en falen in de Hand van Jezus leggen, zo kan Hij ZIJN Kracht laten zien.

Ik mag God danken IN alles. Zelfs als ik het moeilijk heb, mag ik hier eerlijk over zijn zowel naar de Vader als naar de ander toe. Want ik dank God niet voor het probleem of de moeilijkheid, maar ik laat zien dat er dankbaarheid in mijn hart is omdat Hij Zijn Kracht laat groeien dwars door de omstandigheden heen.

In mijn kwetsbaarheid zal Zijn Kracht zichtbaar worden. Mijn gedachten in Gods Handen zal mijn eigen denkpatroon veranderen. Dan leer ik te kijken door de ogen van Jezus en te wandelen in Zijn voetsporen.

Laat mijn gedachten goede vruchten dragen, laat deze vruchten zichtbaar worden door mijn woorden mijn daden heen, in de Naam van Jezus, Amen.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels