Bijbeltekst

Lukas 23:46

28 maart 2024
·
1 minuut lezen
Lukas 23:46

Terwijl de aarde compleet in duisternis gehuld is, hangt onze Schepper van het leven daar. En Hij roept naar Zijn Vader, die Hij zo goed kent. Zijn Vader, tegen Wie Hij die nacht daarvoor heeft gezegd dat de wil van de Vader moest uitgevoerd worden. Zijn Vader, die Hij zo vaak opzocht, zo goed kent. En vertrouwt.

Veel Joodse mensen bidden al eeuwenlang voor het slapengaan deze woorden uit Psalm 31 en geven hun geest in de handen van de Vader. Zou Jezus dat ook steeds gedaan hebben?

Je geest in de handen van iemand leggen, betekent dat je wie-je-bent in Zijn handen geeft. In de handen van de Vader. Door de hele Bijbel heen lees je dat het Zijn handen zijn, die cre√ęren, bevrijden en ondersteunen. Sterker nog: alles wat gebeurt, is het werk van Gods handen. Gods machtige hand staat voor kracht. En Zijn Zoon kent Zijn hand, vertrouwt ze volledig.

En wij, we willen Jezus volgen, toch? Durf jij alles, wie jij bent, in de handen van God te geven? Hem de controle te geven over jouw leven? Jouw alles? In Zijn hand?

Zijn hand, dat altijd voltooit wat Hij begint.

En Hij z√°l het volbrengen.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels