Bijbeltekst

Mattheüs 6:10

23 februari 2024
·
1 minuut lezen
Mattheüs 6:10

Welke plannen heb jij voor vandaag? Eigenlijk gaat mijn vraag aan jou dieper. En aan mijzelf trouwens. Het gaat over controle. Over de touwtjes in handen houden. Vast willen houden aan eigen verlangens, aan wat ik denk dat goed is voor mezelf, voor de ander. Te vaak uit angst, angst dat ons zorgvuldig opgebouwde kaartenhuis omvalt. Alsof het gebouwd is op zand…

Begin deze maand hadden we het over jouw huis, waarbij Jezus je aanmoedigt om die te bouwen op de Rots. De Rots die nooit wankelt, die veilig is. Onze Rots, Zijn gedachten zijn hoger dan mijn gedachten. Als ik op mijn rotsje klim, dan kan ik niet ver kijken. Onze God is de Hoogste, Hij ziet verder en wéét wat goed voor mij is. Dáár vertrouw ik op. Op die Rots wil ik staan. En vanuit het water uit die Rots wil ik leven. Wil ik me door laten voeden. Omdat ik weet dat mijn God goed is. Oneindig goed.

Onze Vader, doe Uw wil in mij, in ons leven. Ik geef het in Uw machtige handen. En in de hemel. Én op aarde. Dán alleen zal het goed zijn.

Meer van U en minder mijzelf, Heer…

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels