Bijbeltekst

Openbaring 1:8

31 december 2022
·
2 minuten lezen
Openbaring 1:8

De laatste dag van een jaar is voor mij een dag om even een pas op de plaats te maken en te overdenken wat er in het afgelopen jaar is gebeurd.

Misschien geldt dit ook voor jou en zie je de hoogte-en dieptepunten. De vreugde, maar ook het verdriet. Misschien ben je een geliefd iemand verloren en sluit je dit jaar af met een lege plek. De dagelijkse nieuwsberichten kunnen je angstig maken: Wat staat er nog te gebeuren in onze tijd? Toch wil ik geloven in Gods Plan voor onze toekomst. Hij geeft ons Beloftes van Hoop, Liefde en Vrede. We mogen weten en belijden dat Jezus in de dood het kwaad heeft overwonnen. Hij is het Licht voor deze wereld en zegt: Houd moed, IK heb de wereld met elke duisternis en alle kwaad overwonnen. (Johannes 16 vers 33)

Jezus zal terugkomen naar deze aarde. Niet als een baby, kwetsbaar en klein, maar als Overwinnaar. Hij zal elke vorm van het kwaad teniet doen. Wij weten de dag en het uur van Zijn wederkomst niet, dat weet alleen de Vader. Maar wij mogen geloven DAT Hij terugkomt. Want Gods Beloften zijn JA en AMEN. Jezus, de Alfa en de Omega. Jezus, Heerser over het heden, het verleden en de toekomst. In Hem kan ons leven veranderen en is er genezing van elke pijn. In Hem is er bevrijding van elke macht. Jezus is het Begin en het Einde van ons bestaan.

Met deze gedachten mogen wij het jaar wat achter ons ligt, afsluiten en vol vertrouwen over de drempel stappen: Een nieuw jaar tegemoet. Jezus gaat in elke situatie met ons mee.

Hij zegt: IK BEN, IK WAS en IK ZAL ER ZIJN. Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, Breng dank aan onze Vader Die ons Jezus zond. Jezus, Zoon van God, Messias, Alfa en Omega, aanbid Hem. ( uit Opwekking 331 en 839)

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels