Bijbeltekst

Psalm 116:2, Psalm 116:1

26 oktober 2022
·
2 minuten lezen
Psalm 116:2, Psalm 116:1

Wat is het een voorrecht om wekelijks op de kleinkinderen te passen. Vanaf het eerste moment dat ze zijn geboren, hebben ze een bijzondere plaats in mijn hart. Als ze OMA roepen, klinkt dit als muziek in de oren en als ze hun armpjes om mijn nek slaan en een knuffel geven, kan mijn dag niet meer stuk.

Het is echt bijzonder om van dichtbij betrokken te zijn bij hun ontwikkeling. Je wilt ze het liefst tegen alle gevaar beschermen terwijl je beseft dat ze ook ruimte nodig hebben om met vallen en opstaan groter te groeien. Loslaten, vertrouwen en een biddende oma zijn.

Zoals ik vol liefde naar mijn kinderen en kleinkids kijk, geloof ik dat God naar ons kijkt, als een liefdevolle Vader. Hij wil betrokken zijn bij elk aspect van ons leven. Hij wil naar ons luisteren als er vragen zijn. Hij wil ons troosten als we verdriet hebben of onszelf pijn hebben gedaan aan het leven zelf. Ook wil Hij de weg wijzen als onze eigen wegen in de knoop zijn geraakt.

Hij alleen kan bij de wortel van onze pijn komen als het leven ons heeft verwond. Dicht bij Zijn Vaderhart wil Hij ons troosten, genezen en bevrijden van alle dingen die ons gevangen houden. Door Jezus zegt de Vader: IK leef en jij zult leven door Mijn Geest.

Wat een Belofte, het zijn Woorden die rust geven. Als antwoord kan ik alleen maar knielen aan Zijn Voeten en uitspreken: Ik houd van U, Heer. Dank dat U mij altijd ziet en hoort. Dank U dat ik mag schuilen bij U als ik het even niet meer weet. Abba, Vader, U bent goed!

Wij mogen van God houden omdat Hij ons eerst heeft liefgehad. Hij heeft ons als Zijn kinderen uitgekozen. God liet zijn onvoorwaardelijke Liefde zien in Jezus. Hij zegt vandaag ook tegen jou: Je bent geliefd, je bent gewenst, je bent Mijn kind en heel kostbaar in Mijn Ogen.

Een mooi het lied: Abba, Vader van Eline Bakker.

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels