Bijbeltekst

Psalm 119:30

28 augustus 2023
·
2 minuten lezen
Psalm 119:30

Vertrouwen.

Sommige mensen zijn 'te goed van vertrouwen', sommige mensen zijn zo vaak geschaad in hun vertrouwen dat ze vrijwel niemand meer binnen durven te laten in hun leven. Als mensen zijn we allemaal op zoek naar geborgenheid, naar een luisterd oor, een arm om ons heen, naar liefde, naar waardering. En deze dingen kunnen alleen als je de andere persoon kunt vertrouwen.

Maar hoe vaak gaat dit fout..

En hoe reageer je dan op een tekst zoals vandaag? Als vertrouwen voor jou heel lastig is geworden, vertrouw je dan wel compleet op God? Als je leest over een 'betrouwbare weg', geloof je dan dat God echt met je mee gaat, en je nooit loslaat?

Of steun je liever op je eigen 'zekerheid' in dit leven? Een stabiel inkomen, stabiele relaties, vaste tijden van bidden en lezen, je gelooft dat God bestaat en dat Hij je ziet. Dan is het toch goed? Of durf je echt die stap achter Jezus aan te zetten? Een onbekende weg, maar wel een betrouwbare!

En nee, je weet niet wat er in dit leven allemaal nog op je pad zal komen. Maar durf jij het aan om alles wat op je af komt zelf het hoofd te bieden? Of pak je de gereikte én betrouwbare hand van onze goede God en Vader?

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels