Die bergtoppen in het geestelijk leven, waar je je heel dicht bij God voelt, zoals tijdens een conferentie of aanbiddingsconcert: je wilt er wel blijven, maar het lukt niet. Misschien wandel je nu juist weer in een dal, waar onzekerheid en donkerte overheersen en die hoogtepunten hoog en onbereikbaar lijken.

Als je door het dal van diepe duisternis loopt, fixeer je ogen dan op God, jouw Beschermer. Hij is je schaduw aan je rechterhand, altijd dichtbij. Veranker je verlangen naar God diep in je hart. Kijk verder dan de bergen voor je, richt de ogen van je hart op jouw Schepper.

God, die hemel en aarde schiep, ziet jou. Elke stap die je zet, elke ademhaling, Hij is daar. Als jij de weg kwijt bent, geeft jouw Herder je richting en zekerheid.

Want: God ontmoet je niet alleen op de bergtoppen; Hij daalde af om jou te vinden. Neemt je bij de hand op een weg waar je Zijn liefde en goedheid proeft, álle dagen van je leven. Overdag en in de nacht. 24/7.

Deze psalm is een pelgrimslied. We zijn onderweg, dus zing of spreek deze woorden uit naar jouw God. Als een lied dat jouw hartsverlangen zingt.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
199
producten
·
30
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels