"Steeds weer dachten mensen dat we een foutje hadden gemaakt in die poster. “The sun comes up, it’s a new day, darling.” Het is geen foutje. En ik hou zo van deze tekst: “De zon komt op, het is een nieuwe dag, mijn geliefde.” Want ik geloof dat God dit iedere dag voor jou zingt. Als jij je ogen open doet. Als de gordijnen opengaan en alles doordringt. De zon. Je agenda. De gesprekken die je had. De keuzes die voor je liggen. De onzekerheden. De drukte. Onbewust wordt die knoop in je buik aangedraaid. Je ademhaling wordt hoger. Spieren spannen zich aan. De dag begint.

Kijk omhoog en hoor de Vader zingen over jou. “Ik heb je zo lief! Ik geef je een nieuwe dag. Ik ben de Kenner van jouw weg, vandaag. En van alles wat voor je ligt. Vertel Mij je gedachten, je twijfels, je zorgen, je blijdschap. Blijf dicht bij Mij, zodat je weet welke stap je kunt zetten. En weet: Ik ga mee.”

Yes, het is tijd om Zijn lied te zingen. Wat er ook komt, wat er ook zal gebeuren, ik wil blijven zingen, ook als de avond valt. Zing je mee vandaag?"

Vormgever
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels