Bijbeltekst

Psalm 16:1

30 januari 2023
·
2 minuten lezen
Psalm 16:1

David wist waar hij moest zoeken in tijden van moeite. Jij en ik kennen ook, net als David, periodes waarin wij onder immense druk staan. Naderend ontslag, een slechtnieuwsgesprek bij de oncoloog, een tweede breuklijn in een toch al wankel huwelijk, financiële misère. Aan jou de keuze: Tot wie of wat neem jij je toevlucht vanaf de plek der moeite? Waar zoek je als eerste je heil?

David aarzelde geen moment. Hij nam zijn toevlucht tot God, Zijn rots en Zijn bevrijder. God was al eerder zijn veilige vesting gebleken en resultaten uit het verleden zijn bij Hem een garantie voor de toekomst. Hij stelde zichzelf God voortdurend voor ogen staat er in ves 8 van deze zelfde Psalm.

God wil voor jou ook een toevluchtsoord zijn. Dat wat het huis van de familie Ten Boom was voor de vele onderduikers die daar beschutting vonden. Hij wil jouw schuilkelder zijn wanneer de sirenes loeien en we de aantrekkende wind in ons leven horen huilen. Hij is als die grote vis die een rebelse profeet een veilig onderkomen bood toen hij niet dieper kon zinken. Ik wens je een prettige toevlucht toe.

Tip: Luister het prachtige lied ‘U bent mijn Schuilplaats’ (Opwekking 176)

Auteur
2
producten
·
15
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels