Bijbeltekst

Psalm 23:6

12 september 2024
·
1 minuut lezen
Psalm 23:6

De Schepper van het universum is jouw Gids en Beschermer. Hij leidt je als jouw Herder naar de plek, waar je ziel rust vindt en herstelt. Zodat je nergens anders meer wilt zijn dan bij Hem, omdat je iedere dag Zijn goedheid en liefde proeft.

Dat diepgewortelde verlangen naar God dat ons leven richting geeft en werkelijk laat leven, is meer dan een vluchtige gedachte; het is een levensveranderende kracht. Het geeft je een onwankelbare richting in een chaotische wereld. Dit verlangen fungeert als je kompas, dat altijd naar het ware noorden wijst.

Verlangen naar God vraagt om een bewuste keuze om Zijn aanwezigheid te zoeken én erin te blijven. Jezus zei: "Blijf in mijn liefde." Dit betekent dat je jouw hart voortdurend op Hem richt, voorbij oppervlakkige kennis naar een diepe, transformerende ervaring van Zijn liefde en goedheid (check Efeze 3 opnieuw).

Zoals C.S. Lewis zei: "Als ik in mezelf verlangens ontdek die niets in deze wereld kunnen bevredigen, is de enige logische verklaring dat ik voor een andere wereld gemaakt ben."

Je bent welkom; ga je in op Zijn uitnodiging om te rusten in Zijn aanwezigheid en te vertrouwen op Zijn leiding? Vandaag?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels