Bijbeltekst

Psalm 32:5

12 januari 2024
·
2 minuten lezen
Psalm 32:5

Wat staat er tussen jou en God in? “Zolang ik niets zei, bleef het op mij drukken,” schrijft David. “Totdat ik het beleed. En U vergaf mijn schuld, mijn gedrag.” Vervolgens hoor je David haast dansen door de woorden heen over de liefde en de genade van God. Omdát Hij vergeeft. Sterker nog: Hij omringt je met gejuich van bevrijding!

Wat er ook tussen God en jou in zit: vertel het Hem. Onze God is oneindig groot in Zijn genade. Zo ver het westen verwijderd is van het oosten, zo ver is zal Hij jouw zonden weg doen. De armen van Jezus aan het kruis zijn zo ver uitgespreid. Geloof jij ook dat stuk?

Ik geloof dat, alleen voor mezelf geloofde ik dat lange tijd niet. Ik voelde me schuldig over dingen die gebeurd waren. Totdat God ineens zo duidelijk sprak: “kijk naar dat kruis. Ik heb de prijs betaald, het is geen vraag meer of je er schuldig aan bent of niet. Ik neem het van je af. Het is weg.” En mijn schuldgevoel was verdwenen.

Realiseer jij je dat? Lees deze psalm nog eens. Heb jij je hart bij God uitgestort? Verheug je, zing het uit; jij die oprecht van hart bent!

Wat ziet God in jou? En de mensen in jou?

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels