Bijbeltekst

Psalm 32:8

3 september 2024
·
2 minuten lezen
Psalm 32:8

“Wat is waarheid?”

Bijzonder actuele vraag in deze tijd! Iedere dag worden we overspoeld met tegenstrijdige nieuwsberichten en de antwoorden komen van alle kanten. Of het nu gaat over welke voeding gezond is, wat waarheid is in het conflict tussen Israël en de Palestijnen, welke gemeenschap qua leer het dichtst bij de waarheid zit of wat de beste manier is om zo effectief mogelijk te werken; iedere zelfbenoemde expert pretendeert het antwoord te hebben en wil jou van zijn gelijk overtuigen.

Ik wil je vragen om vandaag even een plek op te zoeken waar je alleen bent, al is het maar voor een half uur.. Laat alle stemmen in je hoofd even tot stilstand komen door de volgende zin steeds te herhalen;

“Ik onderwijs je. Ik leer je de weg die je moet gaan. Ik geef raad. Mijn oog is op jou.”

Gods woorden hebben een reinigend effect op jouw onophoudelijke gedachtenstroom. Noem het mediteren. Noem het contemplatie. De naam die je eraan geeft is niet zo belangrijk, het effect des te meer.

Herhaal Zijn woorden voor jou tot je merkt dat er geen andere woorden meer komen. Wees dan stil en sta open voor wat God tegen jou wil zeggen.

Dát is waarheid.

Auteur
3
producten
·
303
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels