Bijbeltekst

Psalm 33:18

22 oktober 2022
·
2 minuten lezen
Psalm 33:18

Hoe vaak willen wij liever problemen ontvluchten die ons pad kruisen. De pijn van rouw, verdriet en falen willen we het liefst overslaan.

In mijn eigen leven heb ik ervaren dat juist de moeilijke omstandigheden lessen van de Vader zijn geweest die mij gevormd hebben. Sommige periodes hebben mijn geloof en vertrouwen in de Vader sterker gemaakt. God geeft ons de Belofte: IK BEN bij mensen met een groot verdriet. Hij wil zo graag onze Bron van Kracht, Moed en Wijsheid zijn om ons door moeilijke tijden heen te leiden.

Soms zal Hij de omstandigheden direct veranderen en ingrijpen in onze situatie. Maar soms moeten we de weg gaan die dwars door pijn en verdriet gaat. Toch belooft God dat je geen zwaardere last op je schouders krijgt dan je kunt dragen. Gods Woord is betrouwbaar omdat God goed is en vol Liefde.

De Heer laat voortdurend Zijn Oog RUSTEN op Zijn volgelingen, Hij kijkt niet vluchtig over ons heen. Zijn Oren horen elk hulpgeroep (Psalm 34 vers 16)

Geloof in God is Hem vertrouwen, voorbij jouw angst of pijn omdat Hij zegt: IK was, IK ben en IK zal er altijd zijn. Hij ziet ons in de blijdschap en in het verdriet, Hij kent ons, Hij vergeet ons niet. Als ik Hem aanroep dan zal Hij antwoord geven, Hij is mijn Vader en Heer van mijn leven.

Vormgever
135
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels