Bijbeltekst

Psalm 62:2

26 november 2022
·
2 minuten lezen
Psalm 62:2

Mijn ziel vindt rust bij God alleen, mijn rots en mijn verlossing. Ik richt mijn blik op God alleen, vertrouw Hem als mijn Vader. Ik stort mijn hart steeds uit bij Hem en Hij schenkt mij Genade. Mijn Koning overwon de dood, ik ben van Hem voor eeuwig! (Uit Mijn ziel vindt rust van Lev)

David leert ons door deze Psalm heen: Ga naar Vader God, dat is de Plek waar je veilig bent. Hier mag je jezelf zijn en jouw hart uitstorten. Richt je hart op Hem en blijf vertrouwen.

Het is een vrije keuze om God te vertrouwen in alle omstandigheden en Hem te danken om Wie Hij is. Op mijn eigen levensweg met de Vader kan ik getuigen: Als ik schuil bij Hem komt er rust en stilte in mijn omstandigheden. Hij geeft Kracht om staande te blijven als de levensstorm over mij heen raast. In tijden van emotionele spanningen mag ik mijn Vader vertellen wat mij bezighoudt. Als ik Hem vertrouw, dwars door moeilijke tijden heen, komt Hij mij tegemoet. Hij is in staat om mijn kijk op de omstandigheden in een nieuw perspectief te plaatsten.

Rusten in Gods Kracht geeft Vrede in mijn hart. Mijn gedachten, mijn gevoelens en mijn wil veranderen als ik mijn situatie in het Licht van de Vader plaats. Als jij jezelf kwetsbaar voelt in jouw eigen levensstorm, bid ik je deze woorden toe: Laat de Vader Zelf jouw Heil zijn. Dan zullen Zijn Zegeningen je volgen: Rust, Kracht, Bescherming en Hoop. Laat Hij jouw redding en verwachting zijn, vind rust bij Hem alleen. Jezus Zelf zegt tegen jou vandaag: Ik ben met je ALLE dagen tot aan de voltooiing van deze wereld.(Mattheus 28 vers 20)

Met de Vader op weg gaan, is een Geestelijk avontuur. Je zult ontdekken dat HIJ jouw vasthoudt en dat elke moeilijkheid een nieuwe kans gaat worden om te groeien in geloof en vertrouwen.

Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels