Bijbeltekst

Psalm 91:1

14 september 2024
·
1 minuut lezen

Misschien voel je je overweldigd door wat er op je af komt. Je verlangt naar rust, een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Psalm 91 nodigt je uit om die plek te vinden bij de Allerhoogste, waar je mag schuilen onder Zijn vleugels. Zoals in de hof van Eden, waar God over de mens boog en Zijn levensadem gaf, mag je verlangen om Zijn levensadem in te ademen met elke ademtocht.

Lees die laatste verzen van Psalm 91. Dit is de belofte van God, de Schepper van hemel en aarde, van jou, jouw Herder en jouw Beschermer. Je kent Zijn naam, van de God die altijd is? Die God ís jouw Verlosser, Hij brengt herstel en vrede in jou en vult jou volledig … altijd.

Maak Hem jouw Thuis, dag en nacht. De plek waar je Zijn liefde en bescherming ervaart. Elke dag, elk uur mag je Zijn herstellende liefde en vrede inademen.

En toch … blijven we rennen in ons eigen hamsterrad. Nemen nauwelijks de tijd om daar te komen, laat staan om daar op adem te komen en blijven. Daarom: we gaan kijken hoe jij hier blijvende verandering in kunt brengen.

Luistertip: Shadow of Shaddai (Aaron Shust)

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels