Het klinkt een beetje vreemd, toch? Jezelf omkleden met de Heer Jezus Christus. Ik moet denken aan de verloren zoon. Je kent het verhaal vast wel. Als hij na zijn beroerde leventje terugkomt bij zijn vader, is het de vader die zijn zoon de mantel omdoet. Vol liefde. Een ring om zijn vinger schuift. Waarmee hij laat zien: jij bènt mijn zoon.

Ja, jij mag de mantel van Jezus dragen. De kracht die op Hem lag, wordt aan jou gegeven. Toen jij God ging vertrouwen, in Hem ging geloven, heb je de ring ontvangen van Zijn koninkrijk. God heeft jou de autoriteit gegeven om Zijn kind te zijn, je draagt als het ware Zijn zegelring. Christus betekent ‘de Gezalfde’ (net als Messias in het Hebreeuws). Ook jij bent gezalfd met Zijn Geest. Dat is wie jij bènt: Gods kostbare kind, gezalfd met Zijn Geest.

De nacht is bijna voorbij, het wordt al licht. De wekker gaat; het wordt tijd dat we wakker worden en opstaan in de identiteit die de Allerhoogste gegeven hééft. En op de weg van Zijn liefde, in Zijn licht gaan wandelen. Doen wat Hij deed. Zodat de liefde van onze Vader zichtbaar wordt. Ga je mee?

Vormgever
84
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels