“Iedereen die Hem aangenomen hebben, heeft Hij de autoriteit / het recht gegeven om kinderen van God te worden” (Johannes 1:12).

Misschien heb je het zelfs nooit helemaal ‘gevat’ en eigen gemaakt (of eigen dúrven maken). We hebben van God het recht ontvangen om een kind van God te mogen zijn. In deze tijd wordt er nogal snel geroepen: “we hebben dit recht en wij verdienen daarom een bepaalde behandeling!". De Bijbel benadert het anders. We hebben het recht óntvangen. Wij hebben het niet verdiend, wij hadden er geen recht op. We hebben ontvangen, doordat Jezus er met Zijn leven voor betaald heeft.

Bij de gratie Gods.

Vanuit Gods genade, liefde en trouwe mogen we iedere ochtend opstaan uit ons bed, dankbaar voor het leven. Dankbaar voor de dag die voor ons ligt. Waarin we mogen wandelen als kinderen van de Vader, die mét ons is. Vóór ons is. En ons laat delen in ál het goede van Hem, we mogen Hem vragen wat we nodig hebben. En wanneer we twijfelen aan wie we zijn, dan herinnert Zijn Geest ons aan deze waarheid: wij hebben het kindschap van God ontvangen.

Wat een God! Wat een Vader!

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels