We begonnen deze week met de schepping, waar de Geest van God rust bracht op plekken waar we het nog niet kunnen zien. Onze Schepper creëert altijd herstel en leven. Vanaf dat allereerste begin. En op dit moment in jouw en mijn leven. Tot aan het einde der tijden… klinkt het lied van hoop door heel de schepping.

Wij hebben hoop. Dat de verlossing zal komen. De verlossing van alle zinloosheid in de wereld, van pijn, oorlog, verdriet, woede, verleiding. De verlossing van ons lichaam. De verlossing van alles wat ons trekt in deze wereld.

Die hoop is gebaseerd op een zeker weten, op Gods belofte. Zoals tweeduizend jaar geleden de Verlossing kwam, zal de uiteindelijke Verlossing komen. Yeshua: God redt. Zijn Naam is nog steeds Yeshua. Hij zal terugkomen.

Tot die tijd blijven wij vasthouden aan de hoop. Die niet zichtbaar is. En die zeker is. Luister maar naar Zijn stem, de Geest van God, die in jou woont. Zijn Geest die nu al herstel geeft, die woorden van waarheid en leven in jou spreekt. Het is onzichtbaar, maar Zijn Geest waait over de aarde, om Zijn kinderen levend te maken. In voorbereiding op Zijn komst. Zijn totale verlossing. Hosanna!

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels