Bijbeltekst

Titus 2:11, Titus 2:12

14 december 2023
·
1 minuut lezen
Titus 2:11, Titus 2:12

Is het ons doel om mooi vroom te zijn, een perfect buitenkantje te hebben? Of…?

Ik moet denken aan wat Jezus steeds herhaalt in Mattheüs 6: “Je hoeft jezelf niet mooier en vromer voor te doen dan je bent. Laat je hart zich richten op God, op Zijn Koninkrijk en Zijn liefde. Als je daar je ogen op richt, op dit alles van Hem, dan wordt je hart hier vol van. En gaat het vanzelf overstromen. Dan wordt Zijn genadevolle liefde in jou en Zijn Koninkrijk door jou zichtbaar.”

En daar ligt de uitdaging, voel jij ‘m ook? Om steeds weer te blijven kijken. Te leren zien. Wat de verleidingen van de wereld zijn, die je laten kijken naar wat uiteindelijk geen waarde heeft. En wat de eeuwig-blijvende bron van liefde is, die je alleen bij God vindt. Het zijn vaak kleine keuzes. Wil je bijvoorbeeld nog langer scrollen op Insta of tóch de Bijbel pakken en verder lezen? Waar wil jij naar kijken? Hoe wordt Zijn rechtvaardigheid door jou heen zichtbaar?

Geloof me: wat jij gaat zien, gaan anderen in jou zien. Geen buitenkantje. Maar Zijn liefde.Van binnenuit. In wat je doet en zegt. Levend en echt.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels