Bijbeltekst

Zacharia 2:13

4 november 2024
·
1 minuut lezen
Zacharia 2:13

Mozes stond daar, in de woestijn, op gewone, stoffige grond. Maar toen God hem riep, veranderde die plek plotseling in iets heiligs. "Trek je sandalen uit," zei God, "want de plaats waarop je staat is heilige grond." Die simpele, dagelijkse plek werd ineens een ontmoetingsplaats met de levende God. En het enige wat Mozes hoefde te doen, was stilstaan en zijn schoenen uitdoen—zijn aandacht en eerbied tonen.

Hoe vaak beseffen wij niet dat we, midden in onze alledaagse rommel, op heilige grond kunnen staan? Te vaak stormen we door, vergeten we te pauzeren, en missen we het heilige dat zich recht voor onze neus bevindt. Die ene rustige ochtend, dat moment van stilte tussen afspraken door, of zelfs een moment van onverwachte rust in de file—dit kunnen allemaal momenten zijn waarop God ons wil ontmoeten. Het enige wat we hoeven te doen is onze ‘sandalen’ uit te trekken—onze zorgen, afleidingen, en haast—en erkennen dat we op heilige grond staan.

Vandaag is de dag om bewust te stoppen en je schoenen uit te trekken. Waar je ook bent, wat je ook doet, God is dichterbij dan je denkt. Misschien is de grond waarop jij nu staat, juist heilig.

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels