Songtekst
Opwekking
629 - Hoe kan ik verder leven?

Hoe kan ik verder leven?

Hoe kan ik verder leven? Hoe moet ik verder gaan? Kan ik ooit vergeven, wat mij is aangedaan? De wonden in mijn ziel, de haat en bitterheid Lijken niet te helen, niet door woorden, niet door tijd.

Refrein: Maar als er vergeving is, kan er genezing zijn van de pijn en het verdriet diep van binnen Als er vergeving is, kan er genezing zijn En de weg van herstel kan beginnen.

O God, ik heb U nodig Ik kan het zelf niet Ik lijk haast te verstikken In angst en in verdriet Hoe kan ik ooit vergeven? Zoals U mij vergeeft Dwars door alles heen, wat mij beschadigt heeft.

(Refrein)

Geef mij de kracht van Uw liefde, om verder te gaan ook al zal er een litteken blijven bestaan Want is Uw liefde niet sterker dan de dood Uw vergeving niet dieper dan mijn nood.

Want waar Uw vergeving is, zal genezing zijn Van de pijn en het verdriet, diep van binnen Waar Uw vergeving is, zal genezing zijn, en de weg van herstel kan beginnen… en de weg van herstel kan beginnen…

1 Kruimels
Opwekking 629
Opwekking 629
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels