Songtekst
Opwekking
752 - Geef God alle eer!

Geef God alle eer!

Geef God alle eer! Wat een wonder dat Hij Zijn enige Zoon gaf voor zondaars als wij. Hij gaf Zich als losprijs en heeft ons gered; De poort naar het leven is opengezet.

Refrein: Prijs de Heer, prijs de Heer! Wees op aarde Zijn stem. Prijs de Heer, prijs de Heer! En verblijd je in Hem. Kom tot de Vader, door Jezus de Zoon. Zing Hem een loflied; Hij heeft ons genade getoond.

(Tussenspel)

Volmaakte verlossing; gekocht met Zijn bloed, Dat elk die gelooft met de Vader verzoent. Geen zonde te groot, want wie komt in geloof, Ontvangt de vergeving die Jezus belooft.

(Refrein)

Hoe groot is de liefde die God heeft betoond; Hoe groot onze vreugde door Jezus de Zoon. Maar puurder en dieper dan ooit is gezien, Wordt onze aanbidding, als wij Jezus zien.

(Refrein 2x) Prijs de Heer, prijs de Heer! Wees op aarde Zijn stem. Prijs de Heer, prijs de Heer! En verblijd je in Hem.

Kom tot de Vader, door Jezus de Zoon. Kom tot de Vader, door Jezus de Zoon. Kom tot de Vader, door Jezus de Zoon. Zing Hem een loflied; Hij heeft ons genade getoond.

1 Kruimels
Opwekking 752
Opwekking 752
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels