Songtekst
Opwekking
758 - Met heel mijn ziel

Met heel mijn ziel

Met heel mijn ziel, Met alles wat ik in mij heb, Prijs ik de Heer om alles wat Hij geeft. En steeds opnieuw bedenk ik Wat Hij heeft gedaan: Hoe Hij geneest, genadevol vergeeft. Hemel en aarde verhogen samen God die ons niet naar onze zonden straft.

Refrein: U spant uw hoge hemel boven ons: Uw trouw is eindeloos Uw trouw is eindeloos. Zo ver als oost van west verwijderd is, Deed U de zonden weg. U nam ze van ons weg. Zo wijd, zo hoog; Uw trouw is eindeloos. De Heer geniet als Hij zijn liefde tonen kan En Hij bevrijdt de zwakke uit zijn nood. En wereldwijd betoont Hij zijn gerechtigheid; Hij schiet te hulp wie roept en op Hem hoopt. Wij weten zeker: nu en voor eeuwig, Met elke stap wordt onze jeugd vernieuwd.

(Refrein)

Al zijn wij stof, een zucht in de oneindigheid, Een bloem die bloeit en morgen weer vergaat; Toch kroont Hij ons met liefde, Eer en heerlijkheid. Hij lacht ons toe als wij zijn wegen gaan. Van generatie tot generatie Zullen wij spreken van zijn grote trouw.

U spant uw hoge hemel boven ons; Uw trouw is eindeloos. Uw trouw is eindeloos. Zo ver als oost van west verwijderd is, Deed U de zonden weg. Uw trouw is eindeloos.

(Refrein)

1 Kruimels
Opwekking 758
Opwekking 758
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels