Songtekst
Opwekking
795 - Amen

Amen

Ik geloof in de Zoon. Ik geloof in de verrezen Heer. Ik geloof dat ik door Hem ondanks alles triomfeer.

Refrein: Amen. Amen. Ja, ik leef! Ja, ik leef omdat Hij leeft. Amen. Amen. Al wat leeft zingt voor Hem in eeuwigheid, omdat Hij leeft!

Ik lag dood in het graf, bedolven onder al mijn schuld, maar Genade riep mijn naam en de steen werd weggerold!

Amen. Amen. Ja, ik leef! Ja, ik leef omdat Hij leeft. Amen. Amen. Al wat leeft zingt voor Hem in eeuwigheid…

Bridge: Omdat Hij leeft, heb ik hoop voor morgen. Omdat Hij leeft, ben ik niet meer bang. Ik weet: Hij heeft mijn lot, mijn toekomst in zijn hand.

Amen. Amen. Ja, ik leef! Ja, ik leef omdat Hij leeft. Amen. Amen. Al wat leeft zingt voor Hem in eeuwigheid…

(Refrein)

3 Kruimels
Paasposter - Opwekking 795 - Ik Leef Omdat Hij Leeft
Paasposter - Opwekking 795 - Ik Leef Omdat Hij Leeft
Christelijke paasposter aan de hand van Opwekking 795 "Ik leef. Omdat Hij leeft." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm √ó 21 cm √ó 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Opwekking 795 - Ik Leef Omdat Hij Leeft
Kaart - Opwekking 795 - Ik Leef Omdat Hij Leeft
Christelijke enkele kaart aan de hand van Opwekking 795 "Ik Leef Omdat Hij Leeft." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm √ó 10,5 cm √ó 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Opwekking 795
Opwekking 795
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ‚ā¨40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels