Songtekst
Opwekking
813 - Uw liefde wint elke strijd

Uw liefde wint elke strijd

Heer, U leidt mij door Uw hand, toont mij het beloofde land. Ook als pijn mijn hart verlamt: Uw liefde wint elke strijd.

Is mijn angst als Jericho, zijn de muren metershoog, is mijn hart verdord en droog: Uw liefde wint elke strijd, mijn wapen, mijn veiligheid.

Refrein: U die reuzen verslaat U die bergen verplaatst, U die ketens verbreekt van wat is geweest, brak de leugens en angst: uw Woord duurt het langst, want niets is ooit onmogelijk voor U.

Er is hoop, ook in de pijn, als er oorlog woedt in mij, als er nergens licht meer schijnt, Uw liefde wint elke strijd, mijn wapen, mijn veiligheid.

(Refrein 2x)

De grootste naam, de hoogste naam, de mooiste naam is Jezus, die redding geeft, die ketens breekt, voor eeuwig Koning, Jezus.

(Refrein)

3 Kruimels
Kaart - Opwekking 813 - Niets Is Onmogelijk Voor U
Kaart - Opwekking 813 - Niets Is Onmogelijk Voor U
Christelijke kaart aan de hand van Opwekking 813 "U die reuzen verslaat. U die bergen verplaatst. U die ketens verbreekt. Niet is onmogelijk voor U." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm × 10,5 cm × 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Poster - Opwekking 813 - Niets Is Onmogelijk Voor U
Poster - Opwekking 813 - Niets Is Onmogelijk Voor U
Christelijke poster aan de hand van Opwekking 813 "U die reuzen verslaat. U die bergen verplaats. U die ketens verbreekt. Niet is onmogelijk voor U." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm × 21 cm × 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels