Songtekst
Opwekking
814 - Glorieus

Glorieus

De hemel verhaalt van Zijn majesteit. Als de zon zo straalt Zijn aangezicht. Zijn trouw reikt zo hoog als de wolken en zijn liefde houdt voor eeuwig stand, voor eeuwig stand.

Refrein: Heel de schepping zingt het lied van alle eeuwen, Groot is de Heer, groot is de Heer, onze God. Al wat adem heeft, prijs onze God voor eeuwig. Groot is de Heer, groot is de Heer, onze God. Zijn naam is glorieus.

De aarde is vol van Zijn heerlijkheid. Bergen spreken van Zijn grote macht. Zijn zegen voor ons daalt als regen neer. Onze hulp komt van de levende God, de levende God.

(Refrein)

(m) Halleluja, halleluja. (v) Zon en maan en sterren loof Hem. (m) Groot is onze God almachtig. (v) Al wat schittert in de hemel. (m) Halleluja, halleluja. (v) Alle landen, oceanen, (a) aarde juich voor Hem.

(m) Halleluja, halleluja. (v) Koningen van alle naties. (m) Groot is onze God almachtig. (v) Volken over heel de wereld, (m) Halleluja, halleluja. (v) Overal in alle talen, (a) aarde juich voor Hem.

Heel de schepping, zingt het lied van alle eeuwen. Groot is de Heer, groot is de Heer, onze God. Al wat adem heeft, prijs onze God voor eeuwig. Groot is de Heer, ) groot is de Heer, onze God ) 3x Zijn Naam is glorieus.

1 Kruimels
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels