Kraamtijd

10 Kruimels
Zegen hen
Zegen hen
Bidden voor je kind is een van de belangrijkste dingen die je als moeder kunt doen. Maar soms heb je geen woorden voor je gebed. Dit gebedenboek wil daarbij helpen: het is geschreven door moeders en voor moeders. Het biedt gebeden voor de gewone momenten en voor de bijzondere momenten, waarbij de moeilijke dingen niet uit de weg worden gegaan. Je vindt in Zegen hen gebeden gebaseerd op Bijbelteksten over allerlei onderwerpen: of het nu gaat om de bevalling en kraamtijd, eerste schooldag, een kind dat bang is, een overlijden van opa of oma of het begin van de vakantie. Ook zijn er gebeden voor moeders zelf in verschillende situaties. Heel geschikt als (kraam)cadeau! Met gebeden van onder meer Sifra Bekx, Janneke Burger, Sarianne van Dalen, Hanna Holwerda, Esther van Lunteren, Annelies van Poelgeest, Carianne Ros, Nadine de Vos en Willemijn de Weerd. Redactie door Hannah Zandbergen, eindredacteur van Sestra mama
Sestra mama
Sestra mama
Een tijdschrift dat je laat zien dat de manier waarop jij moeder bent, goed is! Met lekker veel persoonlijke verhalen en inkijkjes. Sestra mama 3 gaat over verwachting: leven met uitzicht, maar ook: verwachtingen: Hoe hoog leg je de lat? Met extra dossier over zwanger zijn en de kraamperiode, juist omdat Sestra mama ook geschikt is om als (kraam)cadeau te geven aan een (jonge) moeder.
Twinkel - Mijn kraambezoekboek
Twinkel - Mijn kraambezoekboek
Dit invulboek is een feest om in te schrijven met de vrolijke illustraties in de kantlijn. Open het boek en herbeleef de kraamtijd van je kindje zo vaak je wilt. Wie kwamen er allemaal op kraambezoek? Hoe beleefden je ouders, je broertje(s) of zusje(s), je opa's en oma's, je vrienden en alle familie de kraamtijd? In Mijn kraambezoekboek is er alle ruimte voor de ervaringen van alle betrokkenen. Het glitterfolie op de cover zorgt dat het boek schittert bij je thuis.
Mijn Babyjournal
Mijn Babyjournal
Elke ouder weet hoe snel de tijd voorbijgaat. De ene seconde heb je je baby voor het eerst in je armen en het andere moment staan ze al klaar om de klas te ontdekken. Zeker de eerste maanden gaan het allersnelst, de kleine en iets grotere veranderingen zijn zo moeilijk bij te houden! Mama Baas biedt de oplossing met deze nieuwe Babyjournal. Een notitieboek waarin je de eerste levensmaanden van jouw kleintje kan vastleggen. Boordevol interessante vragen, ruimte om zelf notities te maken, stickers om de bladzijden op te fleuren en plaats om foto's bij te houden. De ideale gelegenheid om herinneringen vast te leggen voor later of alles gemakkelijk bij te houden over hoe jouw baby elke maand groeit en zich ontwikkelt. Per maand leer je ook bij dankzij tal van weetjes van experts. Vanaf wanneer ze kleuren kunnen zien, wanneer je het best je huis babyproof maakt...
Verlos ons
Verlos ons
Niemand kent de geboorte zo goed als Uwe Porters. De schrijfster is al bijna tien jaar lang vroedvrouw en sinds enkele jaren ook zelf moeder. Beide roepingen vervult ze met een groot hart en een voortdurende bewondering voor nieuw leven. In haar debuut Verlos ons vertelt de jonge auteur verhalen uit de verlossingskamer. In deze kamer heeft zij talloze ouders in spe bijgestaan en werd zij op een mooie dag zelf bijgestaan. Het zijn verhalen over het belangrijkste moment in ons leven: het begin. Soms is dat begin prachtig, ontroerend en wondermooi, soms rauw, hard en breekbaar. Met een heldere en poĆ«tische stijl vat dit boek wat voor ons mensen het belangrijkste is. Want hoe onmiskenbaar we als mensen ook kunnen verschillen, we worden allemaal geboren. Ongeacht geaardheid, huidskleur, geloofā€¦ Uwe Porters ziet dage lijks wat ons verbindt: liefde die voortkomt uit een nieuw gezicht.
De eerste keer... moeder
De eerste keer... moeder
Moeder worden is de grootste verandering die je kunt meemaken. Je carriĆØre, je vriendschappen, je relatie, je emoties - alles staat op z'n kop. Hier krijg je de beste tips om daarmee om te gaan. Carianne Ros is therapeut, een bekende auteur en de jonge moeder van vier kinderen. Met veel humor en inlevingsvermogen vertelt ze over haar eigen ervaringen en geeft ze de beste adviezen door.
Hoe is het met de baby?
Hoe is het met de baby?
Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan jonge ouders. En natuurlijk helemaal te begrijpen, want het is ook zoā€™n ontzettend wonder. Elke keer als ik naar mijn babyā€™s keek, verwonderde ik mij over de perfectie in het kleinste detail op hun lichaam.
Nijntje kraambezoekboek
Nijntje kraambezoekboek
Je kindje is geboren, wat een feest! In deze herziene en geactualiseerde invuboeken leg je alle bijzondere momenten van en rond je baby vast. Zo worden ze meer dan ooit dierbare aandenkens waar jij, en later ook je kindje, nog vaak in zullen kijken! Specificaties: - Hardcover, 96 pagina's - Formaat 21 x 21 cm
Hello Baby  -   Hallo! Kraambezoek
Hello Baby - Hallo! Kraambezoek
Leuk cadeauboek voor een zwangere. Leg je avontuur vast in dit invulboek! De zwangerschap is een bijzondere tijd. Je droomt en denkt na over hoe alles straks zal zijn. Er verandert van alles in je lichaam. Samen groei je! Dit avontuur leg je vast in Mijn zwangerschap. Als je kindje net geboren is, is het feest en komen er veel mensen op bezoek. In Hallo! kraambezoek kan iedereen een persoonlijke wens schrijven. Twee nieuwe boeken in onze nog jonge zwart-witbabylijn om te vullen met dierbare herinneringen, dromen, wijsheid, lieve wensen en mooie foto's.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ā‚¬40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
Ā© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels