Christelijke cadeaus sinterklaas

Wil jij met sinterklaas een waardevol christelijk cadeau geven? Dagelijksebroodkruimels heeft diverse cadeaus met boodschap die ook bij het sinterklaasfeest gegeven kunnen worden. In onze christelijke webshop vind je inspirerende cadeaus met christelijke teksten om cadeau te geven met sinterklaas, zoals christelijke houten planken en kleinere christelijke cadeaus zoals onze hippe leren christelijke armbanden, een christelijke sleutelhanger of unieke christelijke kaarten op een klembord of een mooi christelijke boek. We wensen je een gezellig avondje toe met vrienden en familie!

Selecteer een categorie

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Christelijke sinterklaas cadeaus op categorie

We bieden diverse soorten christelijke cadeaus voor sinterklaas avond, voor het gemak hebben we per categorie een aantal artikelen uitgelicht.

Armbanden

Leren wikkelarmbanden voor dames en heren. De christelijke armbanden dames hebben diverse pastel kleuren met goudkleurige tekst, de christelijk heren armbanden hebben donkere kleuren met daarop gegraveerde teksten. Helemaal in de stijl van nu.

Meer armbanden

Posters

In onze webshop bieden we diverse christelijke posters aan die goed kunnen fungeren als christelijk cadeau.

Meer christelijke posters

Planken

Prachtige en unieke christelijke brood-, serveer- en snijplanken met teksten die in het hout zijn gegraveerd. Handig in gebruik of mooi als christelijke wandbord om een muur of wand op te leuken.