Christelijke Muurdecoratie

Op zoek naar christelijke muurdecoraties? Hieronder bieden we een groot aantal christelijke decoraties die jouw muur of wand een upgrade kunnen geven. Al onze muurdecoraties zijn voorzien van Bijbelse teksten. Deze pagina is daarom ook goed bruikbaar als je op zoek bent naar inspiratie voor christelijke wandteksten. We hebben de christelijke muurdecoraties ondergebracht in verschillende categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze christelijke posters waarvan het papier zo dik is dat ze gebruikt kunnen worden als christelijke wandborden. Of bijvoorbeeld onze christelijke serveer- en snijplanken met Bijbelteksten op hout. Dit hebben we gekozen als kwalitatief alternatief voor christelijke teksten op steigerhout met Bijbeltekst. Daarnaast bieden we ook christelijke tegels met Bijbelteksten en christelijke kaarten. Dus als je op zoek bent naar een muurdecoratie met Bijbeltekst dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Posters

In onze webshop bieden we diverse christelijke posters aan die goed kunnen fungeren als christelijk cadeau.

Meer christelijke posters

Planken

Prachtige en unieke christelijke brood-, serveer- en snijplanken met teksten die in het hout zijn gegraveerd. Handig in gebruik of mooi als christelijke wandbord om een muur of wand op te leuken.

Meer planken

Tegels

Christelijke tegels met een Bijbeltekst zijn een erg leuk en uniek cadeau voor een ander of jezelf. De ontwerpen van de tegels zijn hip, daarom zijn ze ook goed bruikbaar als christelijke wandborden.

Meer tegels met Bijbeltekst

Kaarten

Het is natuurlijk ook altijd leuk om een christelijke kaart te geven bij een cadeau.

Meer christelijke kaarten
  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)

  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)
  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)