Joel C. Rosenberg

Nog geen informatie beschikbaar.
14 Kruimels
De ontsnapping
De ontsnapping
'De ontsnapping' van Joel Rosenberg is een historische roman over twee mannen die ontsnappen uit concentratiekamp Auschwitz om de wereld te waarschuwen. De ontsnapping van Joel Rosenberg is een historische roman over twee mannen die ontsnappen uit Auschwitz om de wereld te waarschuwen. De Franse predikant Jean-Luc Leclerc wordt ongewild de leider van de opvang voor gevluchte Joden. Zijn dorpje wordt een veilige haven voor duizenden ontheemden. Maar dan gaat het dramatisch mis. Jean-Luc wordt gedeporteerd naar Auschwitz. Samen met Jacob Weisz, een joodse verzetsman, besluit hij te ontsnappen om het westen te bereiken. Koste wat kost moeten de ogen van de geallieerden geopend worden voor de gruwelijke waarheid van wat zich in Polen afspeelt. Het lot van miljoenen mensen staat op het spel.
J.B. Collins 1 -  Het derde doelwit
J.B. Collins 1 - Het derde doelwit
9789029733373
Het eerste deel van Rosenbergs bloedstollende en actuele thrillerserie starring New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins. 'Het derde doelwit' is het eerste deel van de thrillerserie van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg met in de hoofdrol J.B. Collins, buitenlandcorrespondent van The New York Times. Als J.B. Collins, de buitenlandcorrespondent van The New York Times, ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS in Syriƫ chemische wapens in bezit heeft, weet hij onmiddellijk ƩƩn ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Heeft de leider van de jihadistische groepering inderdaad chemische wapens? Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israƫl? Of is er een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat een vrijwel zekere aanleiding tot een escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijdens een aanval op het derde doelwit?
Marcus Ryker 2 -  Russische roulette
Marcus Ryker 2 - Russische roulette
9789023958291
ā€˜Russische rouletteā€™ van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Het Kremlin complot, De eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland. ā€˜Russische rouletteā€™ is een internationale politieke thriller van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg. Een nucleaire alliantie tussen drie wereldmachten zet de hele wereld op scherp. De schrikwekkende alliantie tussen Rusland, Iran en Noord-Korea staat op scherp. Marcus Ryker moet koste wat kost uit handen van de Russische speciale troepen zien te blijven ā€“ en zo snel mogelijk met het Witte Huis onderhandelen over de man die verantwoordelijk is voor de wereldwijde paniek: de Russische dubbelagent Oleg Kraskin. Als Marcus ontdekt dat Noord-Korea kernwapens wil verkopen aan Iran springen alle seinen op rood. Kan hij samen met Oleg een manier vinden om wereldvernietiging te voorkomen? 'Russische Roulette' van Joel C. Rosenberg is het tweede deel in de Marcus Ryker-trilogie. Het eerste deel is 'Het Kremlin Complot' en het derde deel is 'Machtsstrijd in Jeruzalem'.
Marcus Ryker 1 -  Het Kremlin Complot
Marcus Ryker 1 - Het Kremlin Complot
9789023954736
Het Kremlin Complot van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Laatste waarschuwing, De eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland. Het Kremlin Complot van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg (Laatste waarschuwing, De eerste gijzelaar) is een actuele thriller over de politieke spanningen tussen de VS, Noord-Korea en Rusland. Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord-Korea en Iran het uiterste vergen van de Amerikaanse president, verschijnt er een nieuwe, onheilspellende dreiging aan de horizon: de Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en de oppositie de mond te snoeren. Hij plant een gewaagde, bliksemsnelle militaire aanval die de navo uiteen kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog kan brengen. 'Het Kremlin Complot' van Joel C. Rosenberg is het eerste deel in de Marcus Ryker-trilogie en wordt gevolgd door 'Russische roulette' (#2) en 'Machtsstrijd in Jeruzalem'.
J.B. Collins - Het derde doelwit
J.B. Collins - Het derde doelwit
Terrorisme
9789023994886
Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedspannend! J.B. Collins is buitenlandcorrespondent voor The New York Times. Als hij hoort dat isis, een splintergroepering van Al-Qaida, in Syriƫ chemische wapens heeft, weet hij direct ƩƩn ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Bezit de leider van de jihadistische groepering deze wapens inderdaad? Zo ja: wat is het doelwit? Amerika? Israƫl? Of is er een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat een vrijwel zekere aanleiding tot een escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijdens een aanval op het derde doelwit? Een verhaal dat morgen de voorpagina van de kranten zou kunnen beheersen: onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt, en bloedspannend! Joel C Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht. www.joelrosenberg.com.
Marcus Ryker 4 -  Het Beiroet Protocol
Marcus Ryker 4 - Het Beiroet Protocol
9789029731621
Een ijzersterk complotverhaal boordevol actuele politieke themaā€™s . ā€˜Het Beiroet Protocolā€™ van Joel C. Rosenberg is het bloedstollende vierde deel in de Marcus Ryker-serie. De minister van Buitenlandse Zaken is onderweg voor de ondertekening van een vredesverdrag tussen IsraĆ«l en de Saoediā€™s. Maar als speciaal agent Ryker en zijn team tijdens de voorbereidingsreis worden gekidnapt, begint er een ware nachtmerrie. Amerikaanse en IsraĆ«lische troepen verzamelen zich om de gijzelaars te vinden en terug te halen, maar Ryker weet dat het een race tegen de klok isā€¦ Moet hij wachten tot hij gered wordt of proberen te ontsnappen ā€“ en hoe?
J.B. Collins -  De eerste gijzelaar
J.B. Collins - De eerste gijzelaar
9789023996811
'Breaking: De president van de Verenigde Staten wordt vermist.' Deze woorden van 'New York Times'-journalist J.B. Collins schokken de wereld. Na een verwoestende aanslag in de Jordaanse hoofdstad Amman door terroristen van ISIS zijn de leiders van Israƫl en van de Palestijnen zwaargewond, ligt de koning van Jordaniƫ op sterven en is de Amerikaanse president hoogstwaarschijnlijk ontvoerd. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt, doet Collins alles wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Nu ISIS chemische wapens heeft, is dat belangrijker dan ooit. Dan blijkt dat de FBI hem ervan verdenkt de terroristische aanslag te hebben uitgelokt. Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid wordt. Een thriller die de actualiteit van morgen huiveringwekkend dichtbij brengt. Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Eerder verscheen in deze serie 'Het derde doelwit'. 'Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven. ... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en rekt de spanningsboog tot de laatste zin.' - 'Reformatorisch Dagblad' over 'Het derde doelwit' Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht. www.joelrosenberg.com.
J.B. Collins 3 -  Laatste waarschuwing
J.B. Collins 3 - Laatste waarschuwing
9789029733380
Het derde deel van Rosenbergs bloedstollende en actuele thrillerserie starring New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins. 'Laatste waarschuwing' is het derde en laatste deel van de thrillerserie van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg met een hoofdrol voor New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins. De president van de VS is ervan overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. J.B. Collins, buitenlandcorrespondent van de New York Times, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de IsraĆ«lische minister-president is dood en Amman een ruĆÆne - Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van isis is de enige manier om de aanslag tegen te houden en Amerikaanse levens te sparen. Maar zal de president naar hem luisteren voor het te laat is?
J.B. Collins 2 -  De eerste gijzelaar
J.B. Collins 2 - De eerste gijzelaar
9789029733366
Het tweede deel van Rosenbergs bloedstollende en actuele thrillerserie starring New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins. 'De eerste gijzelaar' is het tweede deel in de thrillerserie van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg met een hoofdrol voor New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins. ā€˜Breaking: De president van de Verenigde Staten is vermist.ā€™ Met die woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld verstijfd staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, JordaniĆ«. De leiders van IsraĆ«l en van de Palestijnen zijn zwaargewond, de koning van JordaniĆ« ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is hoogstwaarschijnlijk ontvoerd. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en JordaniĆ« vecht om zijn bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van JordaniĆ« te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapens in bezitā€¦ Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreigingen van ISIS catastrofale werkelijkheid worden.
De ontsnapping
De ontsnapping
'De ontsnapping' van Joel Rosenberg is een historische roman over twee mannen die ontsnappen uit concentratiekamp Auschwitz om de wereld te waarschuwen. De ontsnapping van JoĆ«l Rosenberg is een aangrijpende roman over een ontsnapping uit Auschwitz. De oorlogsmachine van de naziā€™s walst over Europa. Twee moedige mannen nemen de onmogelijke taak op zich om de wereld te waarschuwen. Jean-Luc Leclerc, hulppredikant in Le Chambon, Zuid-Frankrijk, ervaart aan den lijve hoe het net van de naziā€™s zich begint te sluiten. In zijn eigen familie vallen de eerste slachtoffers van het oorlogsgeweld. Op een nacht staan er onbekenden bij hem op de stoep. Het zijn gevluchte Joden die om hulp vragen. De weken erna blijven er mensen komen. Jean-Luc wordt de leider van de vluchtelingenopvang, zijn dorpje een veilige haven voor duizenden ontheemden. Maar dan gaat het mis, dramatisch mis. Jean-Luc wordt gedeporteerd naar Auschwitz. Samen met Jacob Weisz, een Joodse verzetsman die in Auschwitz belandde na een sabotagepoging, besluit Jean-Luc alles op alles te zetten om te ontsnappen en het Westen te bereiken. Koste wat kost moeten de ogen van de geallieerden geopend worden voor de gruwelijke waarheid van wat zich in Polen afspeelt, voordat het fascisme heel Europa in zijn greep krijgt. Het lot van miljoenen mensen staat op het spel. ā€˜Dit is Rosenbergs meest aangrijpende roman.ā€™ Publishers Weekly
Bennett & McCoy 4 -  De Tempelcodex
Bennett & McCoy 4 - De Tempelcodex
9789029730761
'De Tempelcodex' van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen. De Tempelcodex van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen. Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf. In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel. Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israƫlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieƫn? De Tempelcodex is het vierde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiƫlscenario en De Eindstrijd.
De Libiƫ tactiek
De Libiƫ tactiek
ā€˜De LibiĆ« tactiekā€™ van Joel C. Rosenberg is het vijfde deel in de Marcus Rykerserie. De meest gezochte terrorist ter wereld is dood. Marcus Ryker heeft de opdracht zelf gegeven. Nu heeft hij de taak gekregen om de rest van het Kairos-terreurnetwerk op te rollen. Maar dan zet een verslag uit LibiĆ« alles op losse schroeven. De bom die het hoofdkwartier van de terroristische organisatie had moeten treffen, blijkt een fout van gigantische proporties. En Ryker is verantwoordelijk. Als het Kairos-terreurnetwerk zich voorbereidt op een vergeldingsaanval, moet Ryker snel handelen. Maar hij kan deze bedreiging alleen stoppen als hij eerst zijn naam zuivert. Ondertussen laten bondgenoten hem in de steek. De tijd tikt, en de spanning stijgt. ā€˜De LibiĆ« tactiekā€™ van Joel C. Rosenberg is een geopolitieke actiethriller vol actie en intrige die je naar adem laat happen.
Bennett & McCoy 3 -  Het Ezechiƫlscenario
Bennett & McCoy 3 - Het Ezechiƫlscenario
9789029730716
'Het Ezechiƫlscenario' van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland. Het Ezechiƫlscenario van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland. Wat als het einde veel dichterbij is dan je denkt? Nu Saddam Hussein en Yasser Arafat niet langer in het vizier zijn, lijkt in het Midden-Oosten eindelijk een tijdperk van welvaart en veiligheid te zijn aangebroken. Met behulp van een Amerikaanse president die voorstander is van vrijheid en democratie, hebben de Israƫliƫrs en de Palestijnen een vredesverdrag getekend. Er is een einde gekomen aan het geweld en de economie bloeit als nooit tevoren. Achter de horizon dreigt echter een nieuw gevaar. In Rusland is een dictator opgestaan. Iran doet zijn uiterste best zijn kernwapenarsenaal compleet te maken. Onder leiding van Moskou en Teheran is er een nieuwe as van het kwaad in opkomst. Twee hoge veiligheidsadviseurs van het Witte Huis, Jon Bennett en Erin McCoy, gaan met gevaar voor hun leven en alles wat hen lief is op zoek naar het ene antwoord: stormt de wereld af op de totale verwoesting die 2500 jaar geleden werd voorzegd? Een bloedstollende, internationale thriller over een wereld aan de vooravond van de Apocalyps. Het Ezechiƫlscenario is het derde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. Andere delen zijn: De laatste Jihad, De laatste dagen, De Tempelcodex en De eindstrijd.
De twaalfde imam 2 -  Operatie Teheran
De twaalfde imam 2 - Operatie Teheran
9789029728843
Iran heeft zijn eerste kernproef gehouden. Miljoenen moslims over de hele wereld zijn ervan overtuigd dat hun messias de Twaalfde Imam is gekomen. Wereldtonelen verschuiven. De leiders van Israƫl vrezen dat Iran, onder invloed van de Twaalfde Imam, een kernaanval zal plegen en daarmee een tweede Holocaust in gang zal zetten. Het Witte Huis houdt er rekening met dat Israƫl als eerste zal aanvallen om de kernreactoren in Iran te vernietigen. Daardoor zou de olieprijs een recordhoogte bereiken en de wereldwijde economie instorten. De Amerikaanse president heeft nog maar ƩƩn optie: hij geeft David Shirazi met zijn team van de CIA opdracht de Iraanse kernkoppen te vinden en onklaar te maken voordat Iran of Israƫl een vernietigende oorlog kan beginnen. De nieuwe reeks van Joel Rosenberg begint met de Twaalfde Imam. Binnenkort verschijnt het tweede deel Operatie Teheran.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ā‚¬40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
Ā© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels