Bijbeltekst

1 Johannes 5:4

22 september 2024
·
2 minuten lezen
1 Johannes 5:4

In de week inleiding schreef ik het al. Onze strijd is niet tegen vlees en bloed, maar tegen de geestelijke machten van het kwaad. Vaak erkennen we de geestelijke dimensie van onze dagelijkse uitdagingen (strijd) niet. We worden afgeleid en uitgedaagd door wereldse zaken. Dat wat we kunnen zien en begrijpen. We vergeten alleen dat er een grotere strijd (oorlog) gaande is die we niet kunnen zien. We voelen hem alleen wel in onze zielen. We zijn hierbij vaak gericht op onszelf. Ons niet bewust van het feit dat we invloed uitoefenen op deze oorlog met dat wat we dagelijks doen.

Satan gebruikt alles wat in zijn macht ligt om je met leugens af te leiden van deze waarheid. Richt je op God. Vraag Hem je ogen te openen voor de geestelijke strijd om je heen. Het is belangrijk om deze strijd te erkennen als je je wilt wapenen tegen de invloeden van de vijand.

Bid mee: ‘Heer, open mijn ogen voor de werkelijke vijand en help me de strijd te herkennen. Bescherm me tegen afleidingen en geef me inzicht in de systemen die mij van U afleiden. Dank U wel dat U altijd bij me bent en mij de kracht geeft om stand te houden. Dat U heeft overwonnen. Dat ik door geloof mag deelnemen aan deze strijd. Amen’

Auteur
4
producten
·
565
posts
Onderweg naar thuis. Discipel. Man van Nan. Vader van vier. Imperfecte perfectionist. Marketeer met een missie. Founder DagelijkseBroodkruimels.
Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels