Podcast

DBK Podcast Aflevering #4 | Q&A

29 april 2022
·
2 minuten lezen
31:59

Q&A met vragen van jou als kijker, volger, luisteraar over het onderwerp ‘aanvaarding óf acceptatie’. Uiteenlopende vragen komen aan bod; Van de functie van de wet voor jou tot het wel of niet betalen van een prijs als volgeling van Jezus.

We hebben de vragen van Jolanda, Wilco, Bernadette, Robert en Mark eruit gepikt en geprobeerd er een antwoord op te geven! Soms roept een antwoord echter alleen maar meer vragen op. Dat is niet te voorkomen en misschien ook wel juist goed! Nieuwe vragen zetten je in ieder geval aan het denken.

Tof dat jullie meekijken, meedenken en mee-discussiëren!

Steun ons! Doneren: https://doneren.dagelijksebroodkruime...

Meepraten of jouw input delen met ons? Tag ons via @dagelijksebroodkruimels of #dagelijksebroodkruimels https://www.instagram.com/dagelijkseb... https://www.facebook.com/dagelijksebr...

Volg ons ook via: Web: dagelijksebroodkruimels.nl Spotify: https://open.spotify.com/show/4m2a6ty... Google Podcasts: https://www.google.com/podcasts?feed=... Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast...

Wat is het verschil tussen acceptatie en aanvaarding? En waarom geeft aanvaarding wel voldoening en acceptatie niet? Wat kost Jezus volgen jou of heeft het volgen van Hem geen prijs?

Laat een reactie achter onder de video zodat we jouw vraag of opmerking mee kunnen nemen in de podcast van volgende week!

Óf schrijf je in voor OERBROOD - De Brief voor échte verdieping over de onderwerpen die we behandelen. Een uniek offline groeiprogramma waarin we je helpen groeien in geloof én als persoon!

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe inpirerende podcasts? Abonneer je nu op ons kanaal!

Gespreksdeelnemer
3
producten
·
291
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Gespreksdeelnemer
4
producten
·
565
posts
Onderweg naar thuis. Discipel. Man van Nan. Vader van vier. Imperfecte perfectionist. Marketeer met een missie. Founder DagelijkseBroodkruimels.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Je kunt ons van maandag tot vrijdag van 9:00-12:00 uur per telefoon of e-mail bereiken. Buiten deze tijden zijn we alleen bereikbaar via de e-mail. Snel zaken regelen doe je in jouw account.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3952 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2023 Dagelijkse Broodkruimels