Bijbeltekst

Galaten 6:9

20 augustus 2024
·
2 minuten lezen
Galaten 6:9

Wat we in ons leven zaaien, bepaalt wat we zullen oogsten. Jezus vergelijkt dit met bomen die goede of slechte vruchten voortbrengen. Jouw acties en keuzes, dat wat je onder de grond stopt als niemand kijkt, bepaalt wat er op de oppervlakte zichtbaar wordt in je karakter en leven. Denk eens na over je eigen leven. Welke vruchten draag je? Breng je liefde, vriendelijkheid en genade voort? Of zie je vruchten van egoïsme, boosheid en bitterheid? Geloof of angst? Jezus nodigt je uit om bewust te kijken naar wat je zaait, wetende dat dit je oogst zal bepalen. Of je huis blijft staan.

Jouw keuzes vormen een weg. Deze weg is je leven en bepaalt je lot. Elke kleine keuze, elke handeling, vormt de weg die je bewandelt. Sterker nog. Hoe we onze dagen doorbrengen bepaalt niet alleen hoe we ons leven leiden, maar ook wie we worden. Iemand die zijn doel mist of Zijn wil leeft.

Helaas is het zo dat alles van deze wereld er vanaf de zondeval op gericht is om ons de verkeerde keuzes te laten maken. Om je gedachten en gedrag tot op microniveau te beïnvloeden. Het doel? Dat is dat jij het goede opgeeft, geen moeite meer doet om de juiste weg te volgen, geen zin meer hebt, en dus een betekenisloos leven leidt. Daarover de komende dagen meer.

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Vormgever
4
producten
·
565
posts
Onderweg naar thuis. Discipel. Man van Nan. Vader van vier. Imperfecte perfectionist. Marketeer met een missie. Founder DagelijkseBroodkruimels.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels