Blog

Hoe is het met de baby?

15 december 2017
·
3 minuten lezen
Hoe is het met de baby?

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan jonge ouders. En natuurlijk helemaal te begrijpen, want het is ook zo’n ontzettend wonder. Elke keer als ik naar mijn baby’s keek, verwonderde ik mij over de perfectie in het kleinste detail op hun lichaam. Die kleine nageltjes, de lijntjes in hun lippen, de rimpeltjes in een voetje. Natuurlijk is die vraag over hoe het met de baby gaat de meest gestelde vraag.

De vraag “hoe is het met jou mama” is eigenlijk net zo belangrijk. Ik werd daarvan extra bewust na de bevalling van onze tweede. Want toen ging het niet zo lekker met de baby vanwege reflux. Daardoor ging het uiteindelijk ook niet zo lekker met mij. En als het niet lekker gaat met mama’s, dan heeft iedereen daar in het gezin last van. ;-) Een bijna burn-out volgde en ik kwam thuis te zitten.

Het idee voor het Kraamjournal is precies in die tijd ontstaan, ongeveer tegelijk met het idee voor het blog Power to the Mama’s. Ik wilde moeders gaan bemoedigen. Het was alsof God zei: ‘ga maar delen, er zijn meer moeders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en Mijn Kracht nodig hebben’. En daar hoef je helemaal niet bijna burn-out voor te zijn, ben ik inmiddels wel achter. Power to the Mama’s groeide in rap tempo uit tot een online platform voor christelijke moeders. Dat het Kraamjournal er moest komen was zeker! Daar waar het moederschap wordt geboren, daar wilde ik beginnen. En een droom werd werkelijkheid.

Voor jou als moeder

Het Kraamjournal is er dan ook speciaal voor jou als moeder. Geen babyplakboek, maar een boek vol eerlijke en oprechte verhalen over de mooiste momenten maar ook over die momenten waarop je je onzeker kan voelen. Niet alleen over de roze wolkmomenten, maar ook over de grijze zijn we in het boek eerlijk. Natuurlijk staat je baby op nummer 1, maar in dit boek leer je ook dat het belangrijk is jezelf niet te vergeten. En ook aan je partner wordt gedacht.

Verschillende professionals geven in dit boek handige tips en info over allerlei onderwerpen waarmee je te maken gaat krijgen de eerste maanden met je baby. En naast ervaringsverhalen van andere moeders en schrijfruimte om jouw unieke momenten te waarborgen, is er ook elke week een momentje met Hem. Want bemoedigen willen we je vooral ook met Gods Woord en Waarheid.
Het Kraamjournal is er dus speciaal voor jou als mama. Net als Power to the Mama’s trouwens. Want een beetje van Zijn Power kunnen we als moeder zeker gebruiken.

Auteur
12
producten
·
1
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels