Bijbeltekst

Jeremia 29:11

29 juni 2024
·
1 minuut lezen
Jeremia 29:11

Stel je voor dat je na je overlijden als een stille toeschouwer aanwezig bent bij je eigen begrafenis. Je ziet de gezichten van degenen die zijn gekomen en je luistert naar wat ze over je zeggen: je partner, kinderen, vrienden, familie, collega’s - iedereen met wie je ooit verbonden bent geweest. Wat zouden ze zeggen, en wat zou je hopen dat ze zouden zeggen?

Het verschil tussen de antwoorden op deze vragen onthult de ruimte tussen je acties en je diepste verlangens. Daarom is het essentieel om je zo vroeg mogelijk in dit leven (idealiter vanaf het begin van de bocht) te richten op het einde. Om je acties en je verlangens op één lijn te krijgen. Dat geeft rust, richting en balans.

We mogen Jezus' voorbeeld volgen om onze ware roeping te vinden en te vervullen. Want hij heeft een plan met ons leven. Hij belooft ons geen makkelijke reis, maar wel een behouden aankomst.

Vormgever
201
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Auteur
4
producten
·
565
posts
Onderweg naar thuis. Discipel. Man van Nan. Vader van vier. Imperfecte perfectionist. Marketeer met een missie. Founder DagelijkseBroodkruimels.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels