Bijbeltekst

Mattheüs 11:28, Mattheüs 11:29

26 oktober 2024
·
2 minuten lezen
Mattheüs 11:28, Mattheüs 11:29

Blader eens terug in deze week. Niet haastig, maar geef aandacht aan wat je hebt opgeschreven. Over het verslindende effect van haast in ons leven, wanneer we geen aandacht geven aan dat wat waarde heeft.

Zoals ik al in de inleiding schreef: ik vind het confronterend. Het oude systeem-van-klem-zitten voelt te comfortabel. Toch verlang ik enorm naar het leven-met-aandacht. Omdat ik geloof in een andere manier van kijken naar wat belangrijk is. Dat wat aandacht krijgt, groeit en vult je hart. "Ware vrede komt wanneer we onze ogen richten op de eeuwige liefde van God en niet worden afgeleid door de ruis van de wereld." (Ted Dekker)

Ik wil je nog één Bijbeltekst meegeven om op te reflecteren. Eén uitnodiging. Voor die tafel. Wat is jouw antwoord?

"Ben je moe? Uitgeput? Opgebrand door religie? Kom naar Mij en je vindt je leven terug. Ik zal je laten zien hoe je echt kunt uitrusten. Wandel met Mij mee en werk met Mij – kijk maar hoe Ik het doe. Leer het ongedwongen ritme van genade kennen. Ik zal niets zwaars of ongemakkelijks op je leggen. Blijf in Mijn gezelschap, dan leer je echt te leven - vrij en licht.” Jezus (Mattheüs 11:28-30, vertaald uit The Message).

Auteur
180
posts
Nog geen informatie beschikbaar.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3956 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels