Blog

Opwarmen

20 juli 2015
·
3 minuten lezen
Opwarmen

Alle begin is moeilijk Eigenlijk zit ik al een paar weken tegen dit blogje aan te hikken. Reden hiervan is dat ik het lastig vond om een onderwerp te verzinnen voor een eerste blogpost. Er zijn zoveel onderwerpen waar ik over zou kunnen schrijven, maar welke kies je om mee te beginnen? Daarom heb ik besloten om deze blogpost als opwarmer te gebruiken en wat over mijzelf te delen.

Ik heb het voornemen om zo nu en dan een blogje te schrijven over een onderwerp dat mij op dat moment bezig houdt. Verwacht geen diepgaande bijbelstudies, maar korte praktische overdenkingen.

Het bloggen is me (gelukkig) niet vreemd. Op mijn werk mag ik ook regelmatig een blogje schrijven. De onderwerpen waar ik dan over schrijf hebben betrekking op communicatie. Ik moet zeggen dat de omschakeling van zakelijk naar persoonlijk bloggen wel even wennen is. Bij het zakelijke schrijven komt wat minder emotie kijken en laat je een stuk minder van jezelf zien.

Motivatie Er zijn voor mij diverse redenen om te gaan bloggen. De wereld waar we in leven individualiseert steeds meer. We hebben oppervlakkige contact met anderen mensen en verbloemen vaak de problemen die we hebben. Het doel van dit verbloemen is veelal om anderen te laten zien dat we ons leven op orde hebben.

We leggen met elkaar de lat steeds hoger en er komt er steeds minder ruimte om te praten over zaken die ons echt bezig houden. Door te bloggen over de zaken die mij bezighouden hoop ik iets te delen van God en van mijzelf. Daarmee hoop ik anderen te bemoedigen en inspireren.

Van een website naar een platform

Naast het bemoedigen en inspireren heeft het bloggen ook te maken met mijn passie voor het internet. Vorig jaar ben ik vanuit deze passie begonnen met DagelijkseBroodkruimels.nl. Zonder er verder over na te denken registreerde ik een domein en maakte een website. Nu een jaar verder durf ik bijna wel te zeggen dat DagelijkseBroodkruimels is uitgegroeid tot een platform. Op het moment van schrijven zitten we haast al op 5000 likes op Facebook en hebben we meer dan 8000 bezoekers per maand.

Het gebeurd weleens dat een kruimel ‘s morgens (door een storing) niet wordt geplaatst. Vaak heb ik dan rond 08:30 uur al één of meerdere mailtjes van mensen die vragen waar de kruimel van vandaag is. Best gaaf toch?

M’n uiteindelijke doel met DagelijkseBroodkruimels? Daar heb ik nog niet echt over nagedacht. Voorlopig is dat het bereik vergroten om op die manier nog meer mensen te inspireren met de kruimels. Waar het uiteindelijk gaat eindigen durf ik niet te zeggen. Met God is alles mogelijk!

Auteur
4
producten
·
565
posts
Onderweg naar thuis. Discipel. Man van Nan. Vader van vier. Imperfecte perfectionist. Marketeer met een missie. Founder DagelijkseBroodkruimels.
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels