Zwemmen

5 Kruimels
Nijntje - Nijntje aan zee
Nijntje - Nijntje aan zee
Zee
Zwemmen
9789073991347
Nijntje gaat naar het strand. Ze bouwt een zandkasteel, verzamelt schelpen en gaat zwemmen in de zee.
Helpende pootjes 5 - Leren zwemmen
Helpende pootjes 5 - Leren zwemmen
Zwemmen
9789493216501
Watervrees is niet nodig; zwemmen is leuk! Woezel en Pip helpen Charlie leren zwemmen en al gauw hebben ze de grootste waterpret! Ter voorbereiding op de eerste zwemles en eerste hulp bij watervrees. Op een zonnige dag verzint Charlie van alles om maar niet te hoeven zwemmen. Zodra hij Woezel en Pip vertelt dat hij het eigenlijk nog niet kan, vragen ze de Wijze Varen om hulp. De eerste zwemles is natuurlijk best spannend, maar al gauw heeft Charlie door hoe het moet. Samen met zijn vriendjes beleeft hij de grootste waterpret!
Kikker - Kikker gaat zwemmen
Kikker - Kikker gaat zwemmen
Zwemmen
9789025877569
Waterpret met Kikker. Iedereen kan leren zwemmen! Kikker kan zwemmen als de beste en springen als een kampioen. 'Tijd voor een frisse duik!' Eend plonst er vrolijk bij, maar Haas blijft liever met zijn hengel op de kant. Als een vis tegenspartelt, valt Haas in de rivier. Gelukkig komen zijn vriendjes hem meteen te hulp! Ze leren Haas hoe leuk zwemmen kan zijn.
Bobbi - Bobbi leert zwemmen
Bobbi - Bobbi leert zwemmen
Zwemmen
Zwemdiploma
9789020684261
De eerste zwemles: ieder kind (en iedere ouder) krijgt ermee te maken. Voor de een is het zwembad één groot feest, voor de ander is al dat water toch wel heel spannend. Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke toevoeging op de eerste (peuter)zwemlessen en een leuk cadeautje voor kinderen die hun zwemdiploma hebben gehaald. Zoals altijd is het boekje weer een feest der herkenning
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf €40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
iDEAL
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
© 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels