Christelijke Posters

Op zoek naar christelijke posters met tekst? Met een christelijke poster geef je een muur in een handomdraai een andere look. Daarom zijn ze bijzonder geschikt als christelijke muurdecoratie. Op deze website kun je gemakkelijk christelijke posters bestellen. De posters die we aanbieden zijn direct leverbaar uit ons magazijn en worden dezelfde dag verzonden. De poster zijn gemaakt van stevig papier (350 grams karton) en zijn daarom uitermate geschikt om zonder hulpmiddelen tegen een wand of voorwerp aan te zetten. Op deze manier gebruik je ze als christelijke wandbord. Inlijsten kan natuurlijk ook.

Selecteer een categorie

Nieuw binnen

Uitgelichte christelijke posters

Hulp of advies nodig?

Contact ons per e-mail of telefoon.
  • Veilig betalen op jouw manier (ook achteraf)
  • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

  • Verzending door PostNL (gratis vanaf € 40,-)

  • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk

Mooie christelijke posters met tekst

Zoals reeds gezegd bieden we onze christelijke posters aan diverse categorieën. Hieronder zetten we deze categorieën uiteen. Bij elke categorie geven we de posters weer die veel verkocht worden of de posters waar we zelf erg enthousiast over zijn. De posters worden geleverd in de formaten A4 en A3. Klik hier om te kijken welke grote christelijke posters we kunnen leveren? Door de dikte van onze posters zijn deze te vergelijken met christelijke wandborden en/of christelijke wandteksten.

Christelijke posters Opwekking

We hebben een groot assortiment christelijke posters Opwekking. Op deze poster vindt je allerlei teksten uit Opwekkingsliederen terug. Opwekkingsliederen zijn erg populair in Nederland. Daarom was de keuze voor ons niet lastig om deze op te nemen in ons assortiment.

Christelijke posters pastel

Pastel tinten zijn hot! Voor mensen die op zoek zijn naar christelijke wanddecoraties zijn onze christelijke pastel posters een uitkomst. (Bijbel)teksten gecombineerd met een vormgeving die aansluit op de laatste trends.