Bijbeltekst
Romeinen 8:39
11
Herziene Statenvertaling
39
11
noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere. Droefheid over het ongeloof van Isra├źl
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
7 Kruimels
Minikaart - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God
Minikaart - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God
Romeinen 8:39
Liefde
6013905286282
Christelijke mini kaart aan de hand van Romeinen 8:39 "Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A7 (afmetingen 10,5 cm ├Ś 7,4 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God
Kaart - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God
Christelijke enkele kaart aan de hand van Romeinen 8:39 "Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Poster - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God - Hart
Poster - Romeinen 8:39 - Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God - Hart
Romeinen 8:39
Liefde
6013901310394
Christelijke poster aan de hand van Romeinen 8:39 "Niets Zal Ons Kunnen Scheiden van de Liefde van God." gedrukt op duurzaam en stevig 350 grams papier met een matte look. Het papierformaat van de poster is A4 (29,7 cm ├Ś 21 cm ├Ś 0,1 cm). De poster wordt plat verzonden in een op maat gemaakte verpakking die extra bescherming geeft. Als de poster toch beschadigd raakt tijdens de verzending sturen wij kosteloos een nieuwe naar je op. Op de achterkant van de poster staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Tip: Het papier van de poster is stevig genoeg om deze zonder hulpmiddel tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. De poster wordt dan ook los geleverd, dus zonder eventueel afgebeelde klemborden en hangers. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [posterhouders](/producten/hangers-en-houders).
T-Shirt - Romeinen 8:38-39 - God Is Greater
T-Shirt - Romeinen 8:38-39 - God Is Greater
Wil jij je geloof letterlijk (uit)dragen? Dit 100% katoenen shirt, regular fit, met een mooie opdruk is precies met dat doel door ons ontworpen! Op dit shirt is een design afgebeeld wat staat voor 'God is greater than my highs and lows'. We verwijzen hiermee naar Romeinen 8:38-39, waar staat: 'Ik ben ervan overtuigd dat noch hoogte noch diepte ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.' Ons leven kent hoogtepunten en dieptepunten, maar we mogen altijd weten dat God hierboven staat en ons nooit zal verlaten! Koop dit mooie en betekenisvolle shirt voor jezelf of als cadeau voor je man, vader, vriend, broer of buurman!
Romeinen 8:38, Romeinen 8:39
Romeinen 8:38, Romeinen 8:39
Wacht eens even. Lees nog eens die woorden die in deze Bijbeltekst staan en laat het woord voor woord tot je doordringen. Alles begint bij God, de Bron van Liefde, van waaruit alles is ontstaan. De hemel, de aarde, de prachtige schepping. Jij en ik. We
Romeinen 8:39
Romeinen 8:39
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels