Bijbeltekst
Jesaja 41:10
23
Herziene Statenvertaling
10
23
Wees niet bevreesd, want Ik ben met u, wees niet verschrikt, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met Mijn rechterhand, die gerechtigheid werkt.
Herziene Statenvertaling ┬ę Stichting HSV en Royal Jongbloed 2010-2017
16 Kruimels
Kaart - Jesaja 41:10 - Wees Niet Bang
Kaart - Jesaja 41:10 - Wees Niet Bang
Christelijke enkele kaart aan de hand van Jesaja 41:10 "Wees niet bang, want Ik ben bij je." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van DagelijkseBroodkruimels en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is A6 (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Kaart - Jesaja 41:10 - Hij Is Er Bij, Altijd!
Kaart - Jesaja 41:10 - Hij Is Er Bij, Altijd!
Christelijke kaart aan de hand van Jesaja 41:10 "Was vandaag niet zoals je hoopte, de berg te hoog of de weg te lang, en maakt het denken aan morgen je alleen maar bang? Weet dan dit: Hij is er bij, altijd! En niet alleen vandaag of morgen maar je hele leven lang." gedrukt op duurzaam en stevig 300 grams papier met een matte look. Op de goed beschrijfbare achterkant van de kaart staat het logo van [merk:VALUE_IS_UNDEFINED] en een kleine streepjescode. De achterkant is verder volledig blanco. Lekker veel schrijfruimte dus. Het papierformaat van de kaart is [formaat:VALUE_IS_UNDEFINED] (afmetingen 14,8 cm ├Ś 10,5 cm ├Ś 0,1 cm). De kaart wordt geleverd met een passende geribbelde kraft envelop met puntklep. De puntklep is voorzien van een gegomde strip die nat gemaakt moet worden om de envelop dicht te plakken. Tip: Kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om thuis in je interieur te zetten. Het papier is stevig genoeg om de kaarten zonder hulpmiddelen tegen een wand of ander voorwerp te laten staan. Toch iets leuks kopen om kaarten mee neer te zetten of op te hangen? Bekijk dan onze [klemborden](/producten/klemborden) en [kaartenhouders](/producten/hangers-en-houders).
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
O.k. Je bent geplant. Ontkiemt. Je hebt iets van de liefde van Jezus voor jou geproefd. Je wil niets liever dan dicht bij hem zijn. Dicht. Bij. Jezus. Misschien vind je deze fase wel veilig. Onder de radar. Jij en je grote liefde. Het liefst zou je
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Dit zijn woorden die de God van Isra├źl over Zijn volk uitzingt. Woorden die jij en ik mogen uitspreken over Isra├źl. Hij sprak dit bijna 3000 jaar geleden over het volk Isra├źl. Ja, ze komen uit alle uithoeken van de aarde terug en in de vele beloften over
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Jesaja 41:10
Duurzaam & sociaal
Altijd retourneren & levenslange service
Gratis verzending vanaf ÔéČ40,-
Hulp of advies nodig?
Vind je antwoord eenvoudig en snel op onze service pagina.
DagelijkseBroodkruimels Team
40.000+
volgers
45.000+
vind-ik-leuks
9,2/10
3953 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg
Algemene voorwaardenPrivacyCookies
┬ę 2014 - 2024 Dagelijkse Broodkruimels